Top-editie van Halloween op De Nekker

Door Jan De Haes op 26 oktober 2018

Halloween op De Nekker. Zo heet het gloednieuwe en spectaculaire halloweenevenement op het Provinciaal Sport- en Recreatiedomein De Nekker in Mechelen. Na een lange afwezigheid is dit evenement nieuw leven in geblazen en met succes! Bijna 800 nieuwsgierigen zijn naar De Nekker gekomen om te griezelen en te genieten van de verschillende topacts.
Het is al van 2013 geleden dat De Nekker een wandelparcours heeft uitgewerkt met verschillende halloweenacts. Dit wandelparcours is nu in een nieuwe jasje gestoken. Een dolgedraaide trol, een magiër van een andere planeet, een vuurshow, duiveltjes en nog zoveel meer maakten er een hele (vuur)show van voor jong en oud.

De bezoekers waren alvast zeer tevreden. Met een lekkere tas soep in de hand genoten ze van de acts ter land, ter zee en in de lucht. Je had ogen te kort om alles om je heen te bewonderen. Na de wandeling kon er nog genoten worden van cake of een marshmallow op de muzikale tonen van Ritm Stix met zangeres Dunja (bekend van The Voice). Een topeditie die smaakt naar meer voor vele Mechelaars.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is