Zilvermeer klaar voor heropening zwemvijver

Door Jan De Haes op 11 juni 2020

Zwemvijver opent vanaf maandag 15 juni

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer heropende op maandag 8 juni voor toeristische verblijven en daguitstappen. Na aankoop van een dagticket of mits reservatie voor de camping, kun je er weer volop vertoeven als toerist.
#welkomterug


Goed nieuws! Vanaf maandag 15 juni kunnen ook de waterliefhebbers weer terecht in de zwemvijver aan het witte zandstrand.
Na weken van ‘blijf in uw kot’ is het nu eindelijk tijd voor ‘kom uit uw kot’.
Vanaf 15 juni wordt ook de zwemvijver weer opengesteld voor bezoekers. Om de veiligheid op het strand en de ligweide te garanderen, wordt iedere bubbel verplicht om een parasol te gebruiken. Onder één parasol mag een bubbel van maximum 4 personen vertoeven.Kleedkamers en douches blijven na advies van de veiligheidsraad nog gesloten. Daarnaast blijven de waterglijbanen voorlopig nog gesloten.Ook de redders staan klaar! Zij volgden de voorbije periode een bijscholing rond corona. Zo raakten ze vertrouwd met de aangepaste EHBO- en reanimatietechnieken.

Wegens de veiligheidsmaatregelen, omwille van het coronavirus, beperken we het aantal dagbezoekers.
Je kan het Zilvermeer enkel bezoeken na aankoop van een dagticket via de webshop: https://webshop.zilvermeer.be/

Volg de maatregelen aangeduid op het domein om een veilig bezoek te garanderen. Draag zorg voor jezelf en elkaar en respecteer onze medewerkers. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is